Reiki Béke Komplex Reiki Mesteri kezelés

Reiki Béke Reiki kezelés
Reiki Béke Reiki kezelés

Miben segíthet a Reiki Béke Komplex Reiki Mesteri kezelés?

A Reiki kezelés segítő, pozitív, áldásos hatásairól sok ezer bejegyzést, beszámolót találhatunk az interneten. Arról, hogy miként segíthet a problémák megoldásában vagy éppen a megelőzésben, a belső béke és harmónia elérésében.

"A Reiki Béke Reiki Mesteri kezelés kiváló minőségben, az ellazulást, átszellemülést támogató körülmények között biztosítja a Reiki jótékony hatásainak megtapasztalását.

A résztvevők a kezelésket a Reiki Béke alapítójától kapják, aki Reiki Mester/Tanár, masszázsterapeuta, diplomás mentálhigiénés szakember, relaxáció oktató. Professzionális és Komplex kezelést biztosít a résztvevők számára, amely a következőkből tevődik össze:

 • 50 perces Komplex Reiki Mesteri kezelés
  (jelenleg ezt az 50 perces szolgáltatás választható) 
  - Teljes Reiki kezelés


 • 90 perces Komplex Reiki Mesteri kezelés
  (jelenleg nem elérhető szolgáltatás)
  - Hosszabb teljes Reiki kezelés
  - Hosszabb lágy, Reiki hát és talpmasszázs (ruhában, gyógy, svéd, wellness, shiatsu fogásokkal)
  - Tibeti tradíció szerinti különlegesebb vezetett meditáció

Mennyi idő a kezelés és mennyibe kerül?

50 perces Reiki Mesteri kezelés

A kezelés ideje: 50 perc (jelenleg elérhető)

50 perces Reiki Béke Reiki Mesteri kezelés árai:

 • 1 kezelés – 11500Ft
 • 3 alkalmas bérlet – 25.000Ft

90 perces Komplex Reiki Mesteri kezelés

A kezelés ideje: 90 perc (jelenleg nem elérhető)

90 perces Reiki Béke Komlex Reiki Mesteri kezelés árai:

 • 1 kezelés – 15.500Ft
 • 3 alkalmas bérlet – 35.000Ft

A kezelések Komplexek, tehát egy teljes Reiki kezelés, kiemelt hangsúllyal az adott problémákra, valamint a 90 perces kezelések tartalmaznak egy rövidebb, remek lágy Reiki masszázst (ruhában) is, valamint igény / szükség esetén rövid tibeti tradíció szerint különleges vezetett meditáció is a része.

"Ez a kezelés egyfajta wellness, ajándék önmagadnak, amely a kellemes ellazuláson, a béke tapasztalásán túl, a tisztulást, fejlődést, újjáépülést célozza."


"A Reiki hatása több szinten bontakozhat ki az életünkben. Például a tudatosságra gyakorolt hatását, úgy is elképzelhetjük, mint amikor elültetünk egy magot és az folyamatos növekszik, fejlődik, egy szép fa lesz belőle, amelynek gyümölcse táplálék érzéseinknek, gondolati világunknak. Ez csupán egy a sok áldásos hatása közül."

Kopasz Attila
(Reiki Béke alapítója) 

Hogyan lehet kezelésre jelentkezni?

 • Telefonon: 06309854509

Időpontot leghamarabb mindig a következő hétre lehet foglalni

Foglaló elutalása szükséges az időpont véglegesítéséhez, ami 3000Ft.

*Ha a kezelő hibája miatt marad el a kezelés, a foglaló visszajár.

*Bármi más miatt marad el, nem jár vissza.

"A Reiki az életenergia áramoltatás művészete, nagyon kifinomult technikákat, módszereket tartalmaz."

Kopasz Attila
(Reiki Béke alapítója)

Reiki kezelés
Reiki kezelés

Mi a Reiki Béke Komplex Reiki Mesteri kezelés menete? 

A stúdióban halk, jó, relaxációs zene szól. Finom, saját keverésű teával kínálom a kezelésre érkezőket. Minden helyiség klimatizált, télen, nyáron optimális a hőmérséklet. A parkolás ingyenes, közel a belváros és a Tiszapart is. Nyugodt, minden ablakból hatalmas fákra tekintő a stúdió.

A kezelést beszélgetés előzi meg, mely során értő figyelemmel meghallgatom és megbeszéljük, miért szeretnéd a kezelést és hogy vagy. Minden kérdést feltehetsz és elmagyarázom a kezelés lépéseit és lényegét.

Kezelés egy kényelmes, párnázott masszázságyon, fekve történik. Különösen szokták szereti, hogy a plafonra különféle csillag és univerzum mintázatokat vetítek ki. Kezelés során, lehet nyitva vagy csukva a szem, ahogy jólesik.

A kézrátétel minden fő testtájat, érzékszervi területet, mirigyek területeit (megegyezik a csakrák helyével), akupresszúrás pontok terület érinti (intim területeket soha nem érintve).

Reiki szimbólumok is folyamatosan használatban vannak a kezelés során, melyek a testtájakon túl, az érzelmi és gondolati világot célozzák.

A háton és a talpon lágy masszázst végzek (vendég felöltözve, ruhában van), eközben is történik a Reiki kezelés.

A Reiki kezelés és a lágy masszázs után. Szükség és igény esetén tibeti tradíció szerinti, különleges, általam vezetett rövidebb meditációt csinálhatunk a kezelésen résztvevővel. Ehhez minden információt részletesen elmondok előtte.

Nem vállalok sok vendéget. Mindig nagyon igényes voltam, ha valamilyen kezelésre mentem és valamilyen szolgáltatást vettem igénybe és legtöbbször elkeseredtem, hogy kapkodással, figyelmetlenséggel, fáradt szolgáltaóval találkoztam. A Reiki Béke kezelései során ez nem fordulhat elő, hogy kapkodva, figyelmetlenül állok a résztvevőhöz. Annyi jelentkező kezelését vállalom el, amennyit maximális figyelemmel és lelkesedéssel el is tudok végezni.

Kell hinni a Reiki-ben a kezelésen való részvételhez?

Nem. Meggyőződéstől, hitbéli elköteleződéstől függetlenül bárki jelentkezhet és kipróbálhatja a Reiki kezelést vagy a Reiki Béke Reiki képzéseit (melyek IDE KATTINTVA elérhetőek).

Hány kezelés szükséges?

Minden eset egyéni. Azonban legalább 3 Reiki Béke Komplex Reiki kezelés a javasolt és a problémák jellegétől függően ez a szám növekszik.

Reiki Béke kezelései esetében mindig nagyfokú a törekvés arra, hogy a legnagyobb körültekintéssel legyenek tájékoztatva a résztvevők, hogy milyen hatásokat várhatnak, és hogy hány kezelésben érdemes gondolkodniuk. 

Buddhista elvonuláson (balról). Védikus elvonuláson (jobbról).
Buddhista elvonuláson (balról). Védikus elvonuláson (jobbról).

Valóban más módszerekben is megjelenik a Reiki által használt energia (életenergia / finomfizikai energia)?

A Reiki remekül működhet adott problémákra fókuszálva és az általános jó közérzetet is megcélozza, valamint segítheti a tudatosság fejlődését, az önismeretet.

A Reiki a kézrátételt és szimbólumokat használ a kezeléseken, melyek során a "ki" (気) - mint "életenergia", "finomfizikai energia" áramlása történik.

Valamint a Reiki Békénél a kezelések lágy Reiki hát és talp masszázst, relaxációt és könnyű meditációt is tartalmaznak.

Más tradíciók és más nyelvek másképpen hívják, ezen energiát, de ugyan arra utalhatnak ezek a szavak, mint a "ki" (気) - mint "életenergia", "finomfizikai energia", amelyet a Reiki használ, ezek például a:

 • Prána (indián filozófia)
 • Chi (kínai filozófia)
 • Mana (például a polinéz és melanéz kultúrákban)
 • Pneuma (görög)
 • Qi (kínai)
 • Lung (tibeti buddhizmus)
 • Chi (kínai filozófia)
 • Mana (például a polinéz és melanéz kultúrákban)
 • Baraka (arab)
 • Pneuma (görög)
 • Qi (kínai)
 • Lung (tibeti buddhizmus)

Javaslom, hogy mindig legyél kritikus és tájékozódj alaposan.

A Reiki kezelés egy holisztikus szemléletű, természetes módszer, amelyet sokan pozitív hatásúnak találnak, azonban konkrét eredmények és gyógyulási ígéretek helyett a kezelés egyéni tapasztalatokon alapul, és az eredmények egyénenként változhatnak. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az itt található információk nem minősülnek orvosi tanácsadásnak vagy tanácsadásnak.  Fontos tudni, hogy az itt közölt információk és a Reiki nem helyettesítik az orvosi kezelést és az orvosi konzultációt, a gyógyszeres terápiát, a pszichológiai vagy pszichiátriai segítséget. Amennyiben problémád vagy betegséged van, mindig konzultálj orvosoddal és kövesd az általa adott utasításokat és kezelési tervet. Az orvosi ellátás nélkülözhetetlen az egészségügyi állapot pontos felméréséhez és a megfelelő kezelés meghatározásához. A Reiki hatása a hosszú távú használat tapasztalataira, a Reiki hagyományában leírtakra és az egyéni kezelési tapasztalatokra épül. A résztvevők visszajelzései alapján tapasztalható pozitív hatások személyenként változhatnak, és nem garantáltak minden esetben. A Reiki spirituális, szellemi és energetikai gyakorlat, amelyet a saját felelősségére alkalmazhat.