Reiki Béke alapítója

Reiki Béke alapítója
Reiki Béke alapítója

Üdvözlöm!


Kopasz Attila vagyok. 20 éve foglalkozom kézrátételes és szimbólumos energiaátadással. 2015 óta vagyok Reiki Mester/Tanár és meditáció, relaxáció oktató. Emellett diplomás mentálhigiénés szakember és masszázsterapeuta vagyok. A tanfolyamaimon átadott tudás, ismeretek több részből tevődnek össze, melyeknek forrását alább szeretném ismertetni. Ez azért fontos mivel számtalan spirituális út létezik, melyek indíttatásukban, céljukban sokszor átfedés van, de más-más technikákat alkalmaznak és más-más típusú embereket vonzanak.

➡️ Szerettem volna megismerni a Reiki esszenciális részét, a Reiki lényegét. Ezért igyekeztem minél több Reiki vonalon (ágon) tanfolyamokon részt venni, beavatásokat kapni. Azért, hogy Reiki Mester/Tanárként minél teljesebb képem legyen a Reiki-ről és így tudjam továbbadni. Volt, hogy csak azért, hogy részt vehessek különféle Reiki tanfolyamokon nagy távokat utaztam, akár egészen Angliába is.Családtagjaim vittek el az első kézrátételes gyógyítás tanfolyamra, azonban ez még nem Reiki volt. Elég fiatal voltam még, akkor kezdtem a középiskolát, de ezután nemsokkal megcsináltam ennek az energiagyógyász tanfolyamnak a ll. szintjét.Ezután 20as éveim elején kezdtem a Reiki tanfolyamokat, 3 vonalon is vannak beavatásaim.

2015 óta vagyok Reiki Mester/Tanár.

➡️Ez mellett a Reiki-t, mint spirituális technikát, önfejlesztési ösvényt szerettem volna feltérképezni, hogy hol helyezkedik el a sok vallási és más spirituális irányzathoz képest. Ezért (is) főiskolai szinten tanultam teológiát, relaxációt és jógapszichológiát (Budán a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán).

➡️Majd mentálhigiénés szakemberként is (jeles) diplomát szereztem (Szegedi Tudományegyetem Egészségtudomány karán Szociális munka bsc szakon, számos pszichológia és segítő beszélgetés kurzussal és plusz kurzussal).

➡️Az egyik tevékenységi köröm, hogy masszőrként dolgozom, mint vállalkozó, több masszőri végzettséget szereztem az évek során. Ezen belül masszázs terápiákat végzek. Tehát nemwellness masszázst, hanem különböző fizikális problémák feltérképezését (állapotfelmérés), ezek masszírozását gyógy, svéd, shiatsu fogásokkal, kezelések segítő beszélgetéssel, tanácsadással végződnek. Ez segít a Reiki képzések megalkotása során az anatómiai ismeretekben, a fizikai test és a lehetséges bajainak mélyrehatóbb ismeretében.

➡️Valamint közel 15 éve gyakorlok különféle Buddhista meditációkat, számos beavatáson és elvonuláson vettem részt. Ez nagyon hasznos volt a Reiki-re való ráhangolódás során.